Our private RPG site c:


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Walking Dead

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 15]

1 The Walking Dead op wo aug 06, 2014 4:14 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
● T H E W A L K I N G D E A D ●


"Het bericht van de politie is net binnengekomen. Onderzoekers zijn erachter gekomen dat de wezens die momenteel door het land zwerven, zombies zijn. Het zijn mensen, wiens hersenstelsel compleet is overgenomen door een virus. Ze zijn bezeten door mensenvlees. Ook hun stembanden zijn afgesloten, waardoor ze slechts nog maar wat vage geluiden uit kunnen brengen. Hoe dit is gebeurd en of het ooit opgelost kan worden, is nog maar de vraag. Dit is onze laatste uitzending. Blijf in leven en ver weg van de walkers."

Dat was het laatste nieuwsbericht dat de mensheid in lange tijd te horen zou krijgen, misschien was het wel helemaal het laatste nieuwsbericht. De zombie apocalypse veroorzaakt chaos in Amerika, al vele mensen sterven op de eerste dag. En er zijn er een aantal, die een heel stuk langer weten te overleven. Zal de dood deze strijd overwinnen?

We spelen beide minstens 3 chars, waarvan er één een kind is. Deze RPG speelt zich dus af tijdens de zombie apocalypse, maar dat weten we wel. Laten we beginnen met de eerste dag dat de groep bij elkaar is?

Invullijstje
Code:
[b]Naam:[/b]
[b]Bijnamen:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Innerlijk:[/b]
[b]Uiterlijk:[/b]
[b]Extra:[/b]

Minstens 50 woorden per post ~Laatst aangepast door Sacha op wo aug 06, 2014 4:22 pm; in totaal 1 keer bewerkt


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

2 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 4:21 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Naam: Julia Armour
Bijnamen: Juul, Juuls, Juultje
Leeftijd: 19 years
Geslacht: Vrouwelijk
Innerlijk: Julia is een wat stiller meisje. Ze is erg snel en lenig, door het freerunnen wat ze vroeger veel deed. Ze heeft echt geen ervaring met vechten/wapens.
Uiterlijk: http://data3.whicdn.com/images/124435478/large.jpg
Extra: ~

Naam: Ian Alvarez
Bijnamen: no nicknames ~
Leeftijd: 25 years
Geslacht: Mannelijk
Innerlijk: Ian is erg sterk, ook heeft hij ervaring met wapens door zijn werk bij de FBI. Het is een vriendelijke man, die soms erg nors en serieus is.
Uiterlijk: http://data1.whicdn.com/images/130545792/large.jpg
Extra: ~

Naam: Nicole Pennsatucky
Bijnamen: Nic, Nickie, Cole.
Leeftijd: 11 years
Geslacht: Vrouwelijk
Innerlijk: Nicole is een erg vrolijke en optimistische meid, die af en toe erg bijdehand uit de hoek kan komen.
Uiterlijk: http://data2.whicdn.com/images/130688454/large.jpg
Extra: ~


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

3 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 4:50 pm

Lisanne

avatar
Admin
Naam:Heather Jones
Bijnamen:Heathje,Heath
Leeftijd:22
Geslacht:Vrouwelijk
[b]Innerlijk:
Heater leeft vooral met haar verstand. Gevoel speelt geen rol in haar leven(meestal). Ze is wel erg dapper en erg handig met wapens.
Uiterlijk: http://talkingmakeup.com/tm16/mila_kunis.jpg
Extra:~

[b]Naam:
Ariana West
Bijnamen:~
Leeftijd:16
Geslacht: Vrouwlijk
Innerlijk:Ariana is heel aardig en betrouwbaar. Ze is alleen een beetje naïef.
Uiterlijk:http://www.bioarchitect.org/images/76019-emily-rudd-model-wallpapers-pictures-photos-images.jpg
Extra:~

Naam:Fay Brown
Bijnamen:~
Leeftijd:20
Geslacht:Vrouwlijk
Innerlijk:Fay is een beetje appart, maar zeer vriendelijk. Ook is ze erg onhandig. Wapens zijn dat ook niet echt haar ding.
Uiterlijk:http://37.media.tumblr.com/304838d2bef9c467b73c5ce3ec371cef/tumblr_mll6snG2GX1r45z6yo1_500.jpg
Extra:Fay heeft paars haar.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

4 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 5:31 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian keek peinzend om zich heen. Hij zat tegen de muur van het tankstation waar de groep sinds een dag had plaatsgenomen. Veel tijd was er nog niet verstreken, sinds het begin van de apocalypse en hij kende de mensen uit de groep ook pas een dag of drie. Hij sliep haast met open ogen ’s nachts, omdat hij niet wist wie hij kon vertrouwen. Een huivering schoot langs zijn ruggengraat. Terwijl hij zijn hoofd langzaam achterover wierp en tegen de muur aan liet leunen.

Julia’s bruine ogen keken vertwijfeld naar de andere uit de groep, ze kende ze allemaal niet zo goed en wist niet met wie ze een gesprek aan kon knopen. De apocalypse was nog niet zo lang gaande, maar ze haatte het nu al. Hoe zou het gaan met haar familie? Met haar ouders? Haar broertje? Bij de gedachte alleen al schoten de tranen haar in haar ogen, die ze hevig weg knipperde.

Nicole naderde voorzichtig de vrouw – die een stuk ouder was dan zijzelf – met het paarse haar, ze zag er vriendelijk uit. Ze wist niet goed wat ze moest doen, ze wist niet waar haar ouders waren en dus was ze maar meegegaan met deze groep. Ze vond het maar eng in haar eentje, met al die mens-etende wezens. ”Hoi,” zei ze zacht tegen de vrouw, wiens naam ze niet meer wist te herinneren. Ze wist niet goed wat ze moest denken van de groep, maar die man durfde ze niet aan te spreken. Die zag er veel te eng uit.

Doen we minstens 50 woorden per karakter ofzo?


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

5 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 6:05 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather was redelijk rustig gebleven ondanks de omstandigheden. In paniek raken zat sowieso niet echt in haar karakter, maar toch. De groep, die ze sinds een dag of drie kende, was zo goed als onbekend. Immers had Heather nog geen van de personen gesproken. Stiekem was ze wel een beetje benieuwd hoe ze in elkaar staken. Ze bleef een beetje om zich heen kijken. Slaap had ze toch niet.

Ariana keek een beetje vlak voor zich uit.Wat een pijnhoop allemaal. Het ene moment lees je rustig een boek en dan komt er apocalypse. Ariana was erg bang en durfde niets te zeggen, tegen niemand. Ze was nooit echt verlegen ofo, maar alles wat er aan de hand was moest nog even doodringen. Ariana keek kort naar de enige man van de groep. Hij zag er vriendelijk uit.

Fay's paarse haar waaide een beetje in het rond. Er was een stilte, totdat het jongste meisje van de groep tegen haar begon te praten. ”Hoi,” had ze zachtjes gezegd. "Hallo, jij bent Nicole toch?" had Fay vriendelijk gesproken. Het meisje was een stuk jonger dan zijzelf. Echter kon Fay het wel waarderen dat ze haar kwam groeten.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

6 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 6:19 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian had zijn hoofd weer wat voorover geworpen, zodat hij het terrein weer langs kon kijken. Zijn blik kruiste kort die van één van de dames uit de groep. Hij was sowieso de enige man binnen de groep, dus het kruisen van de blik met een van de vrouwen was niet zo moeilijk. Met een zucht kwam hij overeind, tot de veronderstelling komende dat hij maar eens degene moest zijn die het goede voorbeeld zou geven. Langzaam liep hij op haar af, nadenkend over welke naam de vrouw droeg. ”Hey,” hij schonk haar een vriendelijke, schuine glimlach. ”Ariana toch?”

Julia doet even niets ~ (wauw, dat klinkt raar xD)

Nicole glimlachte naar de vrouw met de paarse haren. “Hallo, jij bent Nicole toch?” Het meisje knikte, waarbij haar bruine haren met haar bewegingen meedansten. ”Jep,” stemde ze – iewat overbodig in. ”Hoe heet jij ook alweer?” Ze keek de vrouw verontschuldigend aan, ze vond het niet fijn dat de vrouw wel haar naam wist maar dat zij zo vergeetachtig was en haar niet bij naam kon noemen.


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

7 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 6:34 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather blijft even rustig zitten ~
Ariana kreeg al snel een blik terug van de man waar ze naar aan het kijken was. Hij kwam langzaam op haar aflopen. ”Hey,” een vriendelijke lach volgde. ”Ariana toch?”
''Ja klopt, jouw naam is Ian, als ik mij niet vergis?" Een beetje afwachtend keek Ariana hem aan. Eigelijk wist Ariana wel dat ze zich niet vergiste.
Fay keek Nicole vriendelijk aan. ”Jep,” had het jonge meisje gesproken. ”Hoe heet jij ook alweer?” had Nicole gevraagd. "Mijn moeder heeft mij de naam Fay gegeven. Ze wist eigelijk bij mijn geboorte al dat ik niet zoals alle anderen zou zijn." Fay was nooit verlegen, een praatje vond ze altijd wel leuk. Zelfs onder deze omstandigheden.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

8 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 6:43 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian
''Ja klopt, jouw naam is Ian, als ik mij niet vergis?" De man knikte instemmend. ”Goed onthouden,” sprak hij haar vriendelijk toe. ”Wat een chaos hè? Die hele apocalypse..” Het was wel meer dan chaos, dat had hij zelf ook wel door. Op de eerste dag waren er al mensen omgekomen in een gevecht om de laatste spullen in de supermarkt. Het was gewoon vreselijk.

Nicole
"Mijn moeder heeft mij de naam Fay gegeven. Ze wist eigenlijk bij mijn geboorte al dat ik niet zoals alle anderen zou zijn." Het jonge meisje glimlachte de vrouw – wiens naam Fay was – breed toe. ”Je hebt mooi haar,” complimenteerde ze haar. Een glimlach sierde nog altijd haar gezicht, het was fijn om weer een gewoon gesprek te voeren met iemand. Ondanks alle problemen.

Julia keek nog altijd vertwijfeld om zich heen. De anderen leken allemaal in gesprek verwikkeld, op één iemand na. Echter, voelde het meisje niet de drang om op haar af te stappen. Ze had geen behoefte aan een gewoon gesprek, dan was het alsof er niets aan de hand was. En dat was al totaal niet zo. Haar blik bleef hangen bij een groep naderende Walkers. Shit. Ze bewoog zich subtiel, maar toch snel meer in de richting van de groep. ”Walkers,” siste ze zacht, om niet de aandacht van de wezens verderop te trekken.


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

9 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 7:00 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather hoorde wat. Niet vlak daarna sprak Julia. ”Walkers,” had Julia gezegd zonder al te veel geluid. Hier kon Heather uit op maken dat Julia slim was. Te hard geluid zou de walkers aantrekken. Voorzichtig liep ze naar Julia toe. Niet dat ze van plan was iets te zeggen, maar als er wat zou moeten gebeuren konden ze dat samen doen.

Ariana ”Goed onthouden,” had Ian haar vriendelijk toegesproken. Ariana toverde een glimlach op haar gezicht. ”Wat een chaos hè? Die hele apocalypse..” Ariana knikte instemmend. Oppeens kwam er wat onrust. Een beetje angstig keek ze om zich heen. Wat zou er gaan gebeuren? Julia had iets gezegd alleen wat het was kon ze niet thuisbrengen.

Fay ”Je hebt mooi haar,” had Nicole gezegd. "Dankje, veel mensen vinden het eng. Jouw haar staat jouw ook goed hoor. Volgensmij past het wel bij je." Ook al kende Fay het meisje niet, vond ze toch dat ze dit wel kon zeggen. Haar paarse haar was vaak een grote discussie tijdens familie bezoekjes.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

10 Re: The Walking Dead op wo aug 06, 2014 7:05 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian hoorde de waarschuwing van een meisje wiens naam Julia was - als hij het goed had onthouden. Hij keek op en zag aan de horizon een naderende horde zombies. Zijn hand schoot automatisch naar het kleine pistool dat hij aan zijn riem bevestigd had, niet dat hij het zou gaan gebruiken. Teveel geluid. Hij ging dichter in de buurt staan van Heather en Julia, waarna hij Ariana, Fay en Nicole gebaarde dichterbij te komen. Als ze in de problemen zouden raken, zouden ze dat het beste met z'n allen op kunnen lossen. Hoewel hij niet zeker wist wat voor hulp Nicole zou kunnen bieden. "Weet iemand of we de andere kant op kunnen ontsnappen?" Hij had geen flauw idee wat ze anders zouden moeten doen, er dwars doorheen?

Nicole keek angstig op toen ze zombies aan de horizon spotte, een rilling schoot door haar lichaam. Waarna ze langzaam dichterbij het groepje mensen kwam - nadat Ian naar hun had gebaard dichterbij te komen. Ze zweeg maar keek angstig naar de gezichten van de rest.

Julia haalde haar schouders op bij de vraag van de man, of ze aan de andere kant konden ontsnappen. "We zullen wel moeten, iets anders kan niet toch?"


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

11 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 2:06 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather stond bij Julia en langzaam kwam ook de rest van de groep erbij. "Laten we maar de andere kant op gaan, hoe langer we wachten, des te minder kans hebben om goed te vluchten. Walkers mogen we sowieso niet te dichtbij laten komen."

Ariana was achter Ian aangegaan om bij de rest van de groep te gaan staan. Het plan was om via de andere kant weg te gaan. Als het allemaal maar goed zou gaan...

Fay zag dat Nicole een beetje angstig was. "Rustig maar, we komen hier wel weg. Die walkers krijgen ons niet te pakken," fluisterde ze. Het had immers geen zin als er paniek uit zou breken. Niet dat ze zelf niet bang was, maar rustig blijven was de enige manier om het een beetje uit te houden.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

12 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 2:48 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian keek met een diepe frons op zijn voorhoofd naar de horde walkers, plannen gierden door zijn hoofd heen. Maar de enige oplossing leek hem om aan de andere kant proberen weg te komen. "Laten we maar de andere kant op gaan, hoe langer we wachten, des te minder kans hebben om goed te vluchten. Walkers mogen we sowieso niet te dichtbij laten komen." Had Heather's stem geklonken. De gespierde man knikte langzaam. "Dat is vrijwel de enige oplossing die we hebben," stemde hij ernstig in. Hij draaide zich om en snelde zich naar de andere kant, in de hoop dat ze daar konden ontsnappen. Hij griste één van de rugzakken - met de meest noodzakelijke spullen erin - van de grond.

Julia draaide zich om naar de rest van de groep, die bij hen waren komen staan. Blijkbaar was hun plan om aan de andere kant te ontsnappen. Het meisje deed een schietgebedje, in de hoop dat er aan de andere kant ook daadwerkelijk een ontsnappingsroute bleek te zijn. Ze liep op een drafje achter Ian aan en volgde zijn voorbeeld door ook één van de rugzakken te pakken, waarvan er nu nog twee over waren.

Nicole glimlachte even kort naar Fay, die haar geruststellend toe had gesproken. "Rustig maar, we komen hier wel weg. Die walkers krijgen ons niet te pakken," had de paarsharige vrouw gesproken. Het kleine meisje haalde haar schouders op. Ze wist niet of ze dat moest geloven. De walkers hadden haar ouders al te pakken gekregen, en haar broertje.


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

13 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 3:01 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather keek even naar Ian. "Dat is vrijwel de enige oplossing die we hebben," had zijn stem geklonken.
Heater knikte. Ze liep even rond om te kijken of er nog bruikbare spullen lagen. Niet echt zo te zien. In haar rugzak had ze wel een paar dingen zitten. "Misschien moeten we als we veilig zijn gaan zoeken naar materialen, om een pijl en boog mee te maken."

Ariana wilde het liefst iets nuttigs doen voor de groep. Ze wist alleen niet zo goed wat ze moest doen.
"Misschien moet een paar mensen kijken of we kunnen ontsnappen? En dat er ook een paar hier blijven om de walkers in de gaten te houden?" Misschien hielp dat.

Fay had geprobeerd om Nicole gerust te stellen, maar waarschijnlijk met weinig succes. Het idee dat de walkers dichterbij kwamen, maakte de situatie niet echt beter. Een beetje paniekerig bleef ze om zich heen kijken, in de hoop dat het allemaal goed af zou lopen.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

14 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 3:10 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian knikte bij de woorden van Heather. "Kan jij daarmee schieten? Het maakt wel een stuk minder geluid dan een pistool." Zelf kon hij niet omgaan met het minder moderne wapen en dus zou hij het moeten laten bij zijn handgeweer. "Misschien moet een paar mensen kijken of we kunnen ontsnappen? En dat er ook een paar hier blijven om de walkers in de gaten te houden?" De man schudde zijn hoofd. "We kunnen beter meteen met z'n allen gaan, die walkers zijn niet zo slim dat we ze echt in de gaten hoeven te houden. Als we bij elkaar blijven, zijn we veiliger." Hij zwaaide zijn rugzak over zijn schouder en gooide in dezelfde beweging er één naar Ariana, zodat deze ook iets kon dragen.

Julia & Nicole staan bij de rest van de groep.


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

15 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 3:31 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather wachtte de reactie van Ian af. "Kan jij daarmee schieten? Het maakt wel een stuk minder geluid dan een pistool." "Ja met pijl en boog schieten is voor mij geen probleem. Ik doe het al sinds mijn achtste. Maar dat komt later wel. Eerst hier maar eens veilig en snel weg zien te komen.

Ariana keek Ian even aan."We kunnen beter meteen met z'n allen gaan, die walkers zijn niet zo slim dat we ze echt in de gaten hoeven te houden. Als we bij elkaar blijven, zijn we veiliger." Was het antwoord van Ian. Ariana knikte, dit had ze eigelijk zelf moeten bedenken.

Fay kijkt afwachtend naar de groep

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

16 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 7:05 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian glimlachte even kort naar Heather. "Ja met pijl en boog schieten is voor mij geen probleem. Ik doe het al sinds mijn achtste. Maar dat komt later wel. Eerst hier maar eens veilig en snel weg zien te komen." Had ze geantwoord. Zonder zelf nog iets te zeggen, ging hij de groep voor naar de andere kant van het tankstation. Die geblokkeerd was met een muur die net iets hoger was dan hijzelf. "Ik zou jullie wel een voetje kunnen geven en er daarna zelf overheen klimmen. Heather, als ik jou eerst een voetje geef. Kan jij dan kijken of het veilig is? Je hebt wapens toch?"


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

17 Re: The Walking Dead op do aug 07, 2014 7:14 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather liep achter Ian aan, die voorop liep. "Ik zou jullie wel een voetje kunnen geven en er daarna zelf overheen klimmen. Heather, als ik jou eerst een voetje geef. Kan jij dan kijken of het veilig is? Je hebt wapens toch?" Heather kninkte.
"Geen probleem," sprak Heather vriendelijk. Ze ging wat dichter bij de muur staan.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

18 Re: The Walking Dead op vr aug 08, 2014 9:05 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian keek achterom naar Heather, die knikte en wat dichterbij de muur ging staan. "Geen probleem," had ze gesproken. De man knikte haar glimlachend toe. Terwijl hij klaar ging staan om haar een voetje te geven. "Als er gevaar dreigt aan de andere kant, dan red je je wel toch?"


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

19 Re: The Walking Dead op zo aug 10, 2014 2:48 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather keek Ian even aan. "Als er gevaar dreigt aan de andere kant, dan red je je wel toch?"

"Ja, dat zal wel lukken." Voorzichtig zette Heater een voet in de handen van Ian, die al klaarstond. Soepel klom ze over de muur. Heater keek om zich heen. Het zag er veilig uit. "Jongens, de kust is veilig," zei Heater net hard genoeg dat de anderen het konden horen.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

20 Re: The Walking Dead op ma aug 11, 2014 5:33 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian zette wat kracht bij om Heather te ondersteunen, terwijl deze soepel over de muur klom. Het was toch fijn, om iemand in de groep te hebben die - net zoals hij - wat meer ervaring leek te hebben met overleven. "Jongens, de kust is veilig," klonk het vanaf de andere kant van de muur. Hij knikte de rest toe en gebaarde Julia dat zij als volgende de muur over moest, vervolgens hielp hij ook Nicole naar de overkant. "Who's next?" vroeg hij met een schuine glimlach.


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

21 Re: The Walking Dead op ma aug 11, 2014 6:28 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather zag dat Julia en Nicole ook over de muur klommen. Ze lachtte vriendelijk. "Goed dat jullie er ook zijn," sprak ze de meiden toe.

Ariana keek afwachtend om zich heen.

Fay aangezien Ariana niks zei besloot Fay haar mond maar open te trekken. "Ik ga wel," zei ze met een vrolijke stem. Ze liep richting Ian zodat hij haar een voetje kon geven.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

22 Re: The Walking Dead op ma aug 11, 2014 6:30 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Ian glimlachte Fay toe, terwijl deze voorstelde als volgende over de muur te gaan. Hij gaf haar een voetje, waarna hij afwachtend naar Ariana keek.

Nicole glimlachte verlegen naar Heather.

Julia keek, terwijl ze weer met beide benen op de grond stond, onrustig om zich heen. "Well, het ziet er tenminste veilig uit.."


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

23 Re: The Walking Dead op ma aug 11, 2014 6:38 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather keek nog een beetje onderzoekend rond. "Well, het ziet er tenminste veilig uit.." had Julia gesproken. "Ja, maar dat zal niet lang duren."

Ariana had afgewacht, maar nu moest zij ook over de muur. Ze liep naar Ian en wachtte totdat hij haar een voetje zou geven. Ze was nogal dun, dus dit zou voor Ian makkelijk zijn. In een verleden had ze anorexia en daardoor is ze nooit echt veel meer aangekomen.

Fay was aan de andere kant van de muur gekomen. "Nou de eerste klim zit erop." 

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

24 Re: The Walking Dead op wo aug 13, 2014 3:43 pm

Sacha

avatar
Gestoorde eenhoorn
Julia rolde met haar ogen, toen ze het redelijk negatieve antwoord van Heather hoorde. Like, een beetje optimistisch gedrag kon geen kwaad toch? Ze draaide zich om, na haar kwamen ook Fay en Ariana over de muur. "Nou de eerste klim zit erop," sprak het meisje met haar paarse haren. "Jep," glimlachte ze lichtjes.

Ian glimlachte Ariana bemoedigend toe. Het viel hem op hoe ongelooflijk licht ze was, toen hij haar ondersteunde. Nadat het meisje over de muur was, zette hij een paar passen achteruit. Hij nam een kleine aanloop, zette zijn handen om de muur en klom er - zo soepel als mogelijk - over heen. "Dus.." sprak hij, niet wetende waar ze nu heen moesten. Zijn ogen scanden snel het terrein, waar tot op het moment geen walkers rondliepen. "We moeten hier snel weg, voor het geval die dingen deze kant opkomen."


_________________
You have failed this Felicity.
Profiel bekijken

25 Re: The Walking Dead op wo aug 13, 2014 4:52 pm

Lisanne

avatar
Admin
Heather was blij dat de hele groep weer aan één kant was.  "We moeten hier snel weg, voor het geval die dingen deze kant opkomen." Heather keek even naar Ian. "Ik ken de weg hier een beetje. Als we hier rechtdoor lopen, dan rechtsaf gaan, hebben we de snelste weg om te ontsnappen," sprak ze.

Ariana had Heather even aangekeken. Die had verteld welke kant ze op konden gaan. Moest ze nou de hele tijd zo de baas spelen? Ze kon het ook een keer aan iemand anders overlaten. Het meisje probeerde vast indruk op Ian te maken. "Heather, misschien zijn er nog andere mensen die ideeën hebben. Die moet je ook een kans geven."

Fay d'r humeur bleef nog altijd prima, ondanks de omstandigheden. Over een muur klimmen, geen probleem. "Jep," had Julia geantwoord. Ian en Heather waren allebei nogal van leiding geven en snel handelen. Fay was meer van het vrolijk zijn.

Profiel bekijken http://rpgchicks.actieforum.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 15]

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum